Jipii! Tänään on vuoden toisen keikan aika. Illalla eräs ihkuista ruotsalaisbändeistä saapuu valloittamaan Tavastian lavan, ja menen sitä todistamaan.

The Soundsin "löysin" vuoden 2003 alkupuolella, kun he olivat Riemufestivaalilla. Menin alunperin katsomaan nimeltämainitsematonta mielenkiintoista suomalaista tanssihittiä, mutta The Sounds kyllä korjasi koko potin. Maja on ihastuttava, eikä bändin pojissakaan mitään vikaa ole.

Nyt The Soundsilta on tulossa uusi albumi, Dying To Say This To You. Tuosta levystä en osaa sanoa mitään, joten valitsen biisin heidän edelliseltä levyltään. Sen avaa vauhdikkaasti biisi, jota kuunnellessa ei voi olla hymyilemättä :) En ole tässä tapauksessa tulkinnut sanoja sen enempää, mutta ainahan sitä on kiva laulaa täysillä

Seven days a week, every minute of the day
Oh Whooo oh oh, Whooo oh oh
I´ve been thinking about you and what you´ve been up to

Toivotaan, että Seven Days A Week soi illalla.

>> Pakollinen historiakatsaus ja hehkutus <<
Ensimmäisen kerran kun The Soundsin näin keikalla, en tiennyt heiltä kuin radiohitin Living In America. Livenä bändi tempaisee mukaansa, yhtäkkiä huomaa itsekin hytkyvänsä energisten biisien soidessa korvista sisään. Bändi on itsekin varsin eloisa lavalla, joten nähtävää riittää. Maja on kaunis, pojat söpöjä. Jesperin (kuvassa ilmassa) otsatukka hypnotisoi.

Kurkista Seven Days A Weekin sanat
Video!!

43762.jpg
The Sounds Ankkarockissa 2003