Radio on pullollaan hyvää musiikkia, se on fakta. Mutta kun suuri osa kanavista soittaa vaan sitä huonoa genreä (joka siis ei ole se Genre, jonka mukaan tämä blogi on saanut nimensä). Onneksi väliin mahtuu mainioita valonpilkahduksia, joiden ansiosta radiota jaksaa kuunnella niin kauan, että kuulee kyseistä ihanuutta uudelleen.

"Oma" kanavani on Ylex, jonka kohderyhmään kuulemma vielä kuulun. Välillä kyllä tuntuu, että olen kasvanut jo Yleq:lle sopivaksi kuuntelijaksi, kun tietty osa musiikista (lähinnä hiphop ja r'n'b) ei jaksa kiinnostaa, ja kun joku Ninjan Fashion-renkutus soi aivan jatkuvasti kanavalla, mutta meikäläisen suosikit ei ikinä, ja ja ja...

Asiaan nyt kuitenkin. Viimeaikainen fiilistelyn- ja onnenaiheeni on ollut Stellan ihana sinkkubiisi Totuuden henki, joka on Ylex:n A-soittolistalla (eli sitä kuulee paljon/riittävästi!). Stellastahan harva tiesi ennen viimeisintä Idols-kilpailua, jossa Katri Ylander laulaa luikautti yhtyeen pikkuhitin Piste. No, Pisteestähän tuli Isohitti, mutta Katrista ei idolia. Stella nousi maineeseen, mistä olen itsekin tyytyväinen, koska muuten olisin edelleen vain nimentietämisasteella tästäkin bändistä. (Tai sitten jotkut geneeriset irkkaajat pitäisivät minua ajan tasalla tässä asiassa. :)) Nyt haluan omasta puolestani mainostaa Stellaa, koska Totuuden henki kuulostaa todella hyvältä. Joka kuuntelulla olen pitänyt enemmän, ja toivon, etten ikinä tykästy siihen kurkkuani myöten. Jos se vaikka jäisi tuohon sydämen tasolle.