Hahaa! Olipa kerrankin kätevää selailla kanavia läpi mainostauolla. Hyvä Simpsons-jakso jäi kesken, mutta mitä sen väliä: sivistin itseäni!

Vaihdoin meinaan SVT:lle, josta tuli juuri jokin musiikkilistaohjelma. Vieraana oli A*Teensin entinen laulajatar, Marie Serneholt, jonka radiossa soiva poppisbiisi That's The Way My Heart Goes ei sinänsä ole hassumpi. Jäin kauhistelemaan sitä seksipommin kuvaa, joka hänestä oli nyt luotu. Huh.

Mutta asiaan. Listalla tuli vastaan monia jänniä uusia tuttavuuksia, sellaisia, joihin Suomessa ei ainakaan vielä ole törmännyt. Top20:een mahtui mm. Ola Salon ja Robynin fiittaama, varsinaisesti Christian Falkin nimiin menevä Dream On - odotan innolla kyseisen kappaleen kuulemista.

Andreas Johnson on bäk, ainakin Ruotsin listalla. Muistattehan Glorious-hitin? Onpahan muuten vieläkin hyvä biisi, vaikka onkin seitsemän vuoden takaa. Uusista tuotoksista en osaa sanoa mitään, mutta aah, hänen äänensä on ihana.

Täysin uusi nimi minulle oli Timo Räisänen (no okei, tiedän kyllä timoja ja räisäsiä, ehheh), joka näytti pitkän otsatukkansa kanssa ihan britin ja ruotsalaisen rokkarin sekasikiöltä. Mutta hei, mieshän on selkeästi suomalainen! Kansallisylpeys kunniaan, ja eikun Googlen ääreen. --- No okei, jonkinlainen sekasikiö todella on kyseessä, sillä miehen kotisivulla kerrotaan hänen äitinsä syntyneen Intiassa anglointialaisen äidin ja ruotsalaisen isän perheeseen. Timon isä on toki suomalainen, mutta kasvoi Brasiliassa. Huh! Aika rock-uskottavaa.

Räisäsellä muuten on todella suomalaiskansallisen mahtipontisia biisien nimiä. Fear No Darkness, Promised Child ja Don't Let The Devil Ruin It All löytyvät videoina hänen kotisivujensa Media-osastosta. Taidanpa katsoa. Olen kiinnostunut.

Mainittakoon vielä hauska video yhdeltä maailman suurimmista rock-bändeistä menestyksellisesti mitattuna. En ole kamalan paljoa tykännyt Red Hot Chili Peppersin uudesta singlestä radiosta kuultuna, mutta ehkä se pikku hiljaa lävistää minunkin kovaa selkärankaani. Dani Californian video ainakin on hauska, tunnistatteko matkitut bändit? Kurkkaapa täältä.