Heipsis kaikille, ja pahoitteluni pitkästä blogailutauosta. On ollut tässä muita kiiruita(tm) ja blogimaailma on jäänyt vähemmälle. Lisäksi minulla on tällä hetkellä kenties blogaajan blokki, kun pitäisi postata eräästä vasta ilmestyneestä levystä, enkä ole ehtinyt vielä keskittyä levyfiilisten purkamiseen sanoiksi. Vaikeaa.

Wappu meni ja oli lystiä. Jotkut opiskelukavereistani jo haikeina viettivät mahdollisesti viimeistä teekkariwappuaan. Itseäni moinen ei painanut, sillä tiedän olevani teekkari vielä ensi wappunakin. Haikeaa tosin on se, että kaikki ystävät eivät ole ensi wappuna maisemissa, koska moni lähtee syksyllä ulkomaille vaihto-opiskelijaksi. Ikävä tulee! Mutta tänä wappuna he olivat vielä paikalla, samoin kuin ihana auringonpaiste, joten juhla ei olisi voinut olla parempi. <3

Jotta en harhautuisi täysin musiikkiaiheesta, mainitsen tässä vielä viime aikojen ehdottomasti parhaan musiikkivideon. En ole paljoakaan katsellut musiikkivideoita viime aikoina, koska kaapelista ei tule MTV:tä eikä muitakaan musiikkikanavia. Silti pystyn väittämään, että Happoradion Tavikset-video voittaa helposti hyvyydessä monta videota, koska siinä on oikein juonikin. Kaiken lisäksi se on hauska. Eikä siinä ole yhtään vähäpukeisten naisten pyllynketkutusta, jota en itse ainakaan kamalasti arvosta :)

videostill_tavikset.jpg

Video (10 MB) löytyy täältä.