Hih, tänään tuli hyvä muistutus siitä, miksi oikeastaan perustin tämän blogin. Sunnuntaina tuli postailtua kaikkea ihan mitä sattuu, mutta nyt postaan aiheesta:

SMG:n Ilman sinua olen lyijyä on ihana biisi!

*tirsk* Tulipa huudettua. Meinasin kyllä kertoa työkavereille yhtä kovaäänisesti tuon mielipiteen, kun siinä istuin ja sisäisesti hyrisin onnesta. Kuuntelin näet töiden lomassa nanosta SMG:n kaikkia kolmea levyä shufflella. Muuten, tiedättekö sen tunteen, kun kaikki biisit on tuttuja ja miljoona kertaa kuultuja, mutta yhtäkkiä ne alkavat kuulostaa paljon paremmilta ja erilaisilta, kun ei tiedä missä järjestyksessä ne soivat? Vaihtelua! Ilman sinua... siis pamahti ilmoille ja laitoin kovemmalle, kun ko. biisin alku on semmoinen aika hiljainen. Vai olisiko ollut kovemmalla jo jonkin edellisen biisin jäljiltä, ihan sama. Terhin ääni on mahtavan kirkas juuri tuossa kappaleessa, oikein huomasi eron vanhimman levyn tuotoksiin, kun niitäkin aina välillä arpoutui listalle.

Eipä voinut muuta kuin hymyillä itsekseen, ja katsella kun sulosävelien vaikutuksesta iho meni yhä enemmän ja enemmän kananlihalle. Lämpimänä kesäpäivänä! Huh. En voi kuvailla enempää tuota fiilistä, enkä voi taata, että se sama tunne nousee kenellekään muulle juuri tuosta biisistä. Silti suosittelen, että tutustut. Mielellään vaikka koko Hölmö rakkaus ylpeä sydän -levyyn.

Koska Ilman sinua olen lyijyä ei näyttäisi olevan näytteenä Scandinavian Music Groupin kotisivuilla, niin tarjoan sitten linkin toiseen ihanaan kesäfiilistelybiisiin. Katso siis Hölmö rakkaus -video!
Spoilaus/houkutus
: videossa esiintyvät Antti Lehtinen ilman paitaa ja Joel pelkässä pyyhkeessä - varmaan on turhaa muistuttaa miespuolisille lukijoille, että videolta löytyy ihkuakin ihkumpi Terhi. Jätän arvoitukseksi, onko hänellä vaatteita, ja mitenkä paljon!

P.S. Enkös olekin tosi pro:n näköinen alla olevassa kuvassa? Kävin pitkästä aikaa ratsastamassa, oikein tunnilla siis. Heppana söpö Doris. Paljastettakoon, että totuus ei ollut lainkaan noin hieno kuin mitä kuvasta näyttää. En oikein pärjännyt Doris-neidin kanssa :( Mutta hyvä että edes joku hassu kuva on saatu.

saara_doris.jpg
Minä ja Doooooris ♥♥♥ (kuvan otti Kaisa)