Nyt kun olen kipeänä kotona, pystyn päivät pitkät surffailemaan webissä... Tänään päätin hieman katsella ympärilleni, josko löytäisin jotain vinkkejä HIMin kuulumisista.

Mesta.net tietää kertoa, että seuraavalla levyllään HIM muuttuu rankemmaksi. Vai niin! Ei ainakaan minua haittaa, joskin varmaan missään HIMin musiikissa ei koskaan ole ollut suurempaa vikaa minun mielestäni. Tai no, ehkä parilla Deep Shadows Brilliant Highlightsin biisillä oli heikkoutensa. Eniveis, levy tulee tuon jutun mukaan syksyllä 2007, laitan kalenteriin! Hyvä, että tietää suunnilleen mihin asti tässä joutuu odottamaan.

Sitten luin samalta sivustolta vanhan uutisen, jonka mukaan HIM on tehnyt toisenkin version Killing Loneliness -videostaan, edellinen kun oli ollut huono tai jotain. Ja minähän pidin joulukuussa ilmestyneestä videosta niin kovasti! Toisaalta, eipä uuden videon tekemisestä voi haittaakaan olla, koska tässähän pääsee näkemään eri näköisiä Valoja, samaa biisiä oikein useampaan otteeseen. Uusi videokin löytyy internetin syövereistä, esimerkiksi rock-sound.netistä.