...puolikas pizza syöty ja siideri on hyvää. :) PMMP oli eilen mahtava, Lapko tsekkaamisen arvoinen ja Teräsbetoni oli - no, Teräsbetoni.

Nyt haluankin vain mainostaa ihanien, opiskelijavaihtoon lähteneiden kavereiden blogeja. Olen aivan koukussa. Mahtavaa kuulla ihmisistä silloin, kun he ovat poissa, ja etenkin kuulla, miten he kokevat Suomen ja vieraan maan väliset yhtäläisyydet ja eroavuudet. Antti (M.) on kirjoitellut hyvin mielenkiintoisesti Uudesta-Seelannista, jossa hän on majaillut nyt reilut kaksi ja puoli viikkoa. Kyseinen blogi on kiinnostava sellaisellekin, joka ei tunne Anttia, koska hän todella osaa kirjoittaa hyvin (toisin kuin ehkä minä ;)) ja kuitenkin asiapohjalta. Blogi Kiwi Tracks löytyy täältä.

Jouni ja Anna sen sijaan häipyivät eilen aamulla Meksikoon. Siellä he viettävät vuoden Monterreyssa, joka tietääkseni sijaitsee Meksikon vuoristoalueella. Varsinaisia perilläolopostauksia on ehtinyt toistaiseksi tulla vain yksi, mutta uskoisin, että päivityksiä jatkossa tulee melko paljon - ainakin Jouni on tähän mennessä osoittanut suurta intoa blogailemiseen :) Annan blogi on täällä, ja Jounin täällä.

Edit: Unohdin alkuperäisessä kirjoituksessa mainita, että myös Elli on lähdössä vaihtoon. Hänen kohteenaan ei ole niin eksoottinen maa kuin edellisillä, mutta ei Ranskakaan ole niin samanlainen kuin voisi luulla. Sitä paitsi, en oikein ainakaan itseäni osaa kuvitella opiskelijaksi Pariisiin - ehkä piakkoin osaan. Elli lähtee matkaan syyskuussa, joten sen jälkeen kuulemme hänen blogistaan, kuinka paljon ajasta menee nähtävyyksiin ja paljonko koulunkäyntiin :)

Ai niin, kaikki edellä mainitut löytyvät myös blogilistalta, joten jos kiinnostus heräsi oikein kunnolla, niin tilailkaa... ;)