Tänään alkoikin sitten kesän ihkudaa-elämys: viiden päivän pituinen ratsastuskurssi! Seniorien iltakurssilla on viisi jäsentä, joista yhtenä seniorina minä. Sana seniori kuulostaa vanhalta, mutta hei, en ole junnu enää, joten olen sennu! As simple as that.

Viitenä iltana kertyy plakkariin yhteensä 7,5 h ratsastamista. Peppu tuskailee jo nyt, hiuh. Sain ratsukseni ihanan Prisman (kts. kuva), jota ratsastelen sitten joka ilta tästä päivästä perjantaihin asti. (Ellei toisin komenneta.) Meillä oli tänään Prisman kanssa vähän erimielisyyksiä vauhdista, luultavasti johtuen siitä, että istuntani oli melko levoton. Kuulemma alapohkeet vatkasivat, ja ilmeisesti ravissa höykytyin selässä niin kovasti, että Prisma ei tykännyt. Prisma-tyttönen kun on vasta 6-vuotias, joten ihan kaikkea se ei suvaitse. Kiltti se silti on, ja meni lopputunnista oikein mainiosti! Osittain varmaan siksi, että minäkin pääsin vihdoin harjoitusravin juoneen mukaan. Tunti oli sinänsä helppo, tarkoituksena oli vain löytää hevosten tahti oikealla istunnalla ja käännellä hevosia voltilla istunnan avulla. Vaikeammasta tunnista olisikin voinut tulla paha mieli :( Mutta nyt odotan jo innolla huomista! Keskiviikkona sitten hypätään, jihuu...!

-----

Päivän biisi on tälläkin kertaa CMX, Kotiteollisuus ja 51koodia: Vapaus johtaa kansaa. Sinkun nimi on siis eri, kuin mitä aiemmin väitin. Vanhaa postausta kirjoittaessani en edes tiennyt, että siihen mennessä biisi oli noussut Ylex:n himotuimpien top3:een! Ja sen mukaista on muuten ollut radiosoittokin. Hyvä biisi kyllä. Hannun stemmatkin ovat löytyneet taustalta jo.

Jos olisin lintu, räpiköisinkö öljyssä jossain?
Jos susi umpihankien, ulvoisin kohta viimeistä kertaa
Jos olisin järvi, olisinko jo kasvanut umpeen?
Jos vielä lapsi, minkä väristä taivasta katselisin?

Sitä sopii miettiä.

P.S. Ihanaa, ystäväni saapuu kaukomailta Suomeen käväisemään! Olen haltioissani! Parhuuslomapäivät, älkää loppuko!