Viime aikoina on tullut tehtyä sitä sun tätä, enkä ole kirjannut oikein mitään tänne. Siispä syyskuun sekalaiset aiheet, olkaa hyvät!

Ratsastustunnit alkoivat

Jokaviikkoinen heppailu alkoi elokuun lopussa, ja on jatkunut nyt mukavasti. Neljä tuntia on takana, tänään viides. Heppakuumeilu on laantunut tasaiseksi tunti-innoksi. Vielä ei Prisma-neidin kaltaisia ihkupolleja ole löytynyt, mutta asia on tutkinnassa. Saldo: yksi heppakuumetartunnan saanut kaveri.

Koulu alkoi

Tällä viikolla koulu alkoi "toden teolla". Oikeasti koko ajan pitäisi lukea vain tentteihin, ja käydä välissä ranskantunnilla. No, olen käynyt tunneilla, mutta muu aika on mennyt vielä sosiaaliseen oleiluun kiltahuoneella. Koulun alun tunnistaa myös siitä, että syksyn ensimmäinen kolvvi on pelattu. Saldo: puhetta, opiskelijalounaita, kaksi sivua tenttikirjaa ja yksi voitto.

Kuopio Maraton meni

Loppukesän juoksutavoite Kuopio Maratonin kymppi on ohi. Juoksin mielestäni kohtuullisesti, vaikka vauhti ei vielä juoksua muistutakaan. Mutta enpähän ole varsinaisesti juoksua treenannutkaan. Muut lajit ovat kivempia. Saldo: parantunut ennätys 10 km matkalla.

Pussikaljoittelu on kylmää puuhaa

Eilen tuli juotua kylmää siideriä samalla kun killan fabut kohtasivat nuoret vastustajat "rento"futisottelussa. Note to self: termarikaakao olisi parempaa juotavaa kylmenevässä syysillassa. Jatkot olivat kuitenkin hauskat, ja tapahtuivat onneksi sisätiloissa. Kotiinkin lähdettiin ajoissa. Saldo: muutama puhuttu sana ruotsia (mukana yksi väärin käytetty adjektiivi), paljon muuta puhetta, läksiäishali ja spontaaneja naurahduksia seuraavana päivänä.

Matkasuunnitelmat hanskassa, rahoitus hukassa

Reissuun pitäisi taas päästä, jopa kahteen paikkaan. Lontoon reissu on jo varattu matkakumppanin (editoitu linkki) kanssa, ja Pariisiin lähtö on katsottu toisella porukalla kalenterista. Budjetointi-Exceliä ei ole vielä aloitettu. Töitä kuitenkin on suunniteltuna mahdollisimman paljon. Saldo: miinuksen puolella lopulta.