Ei ole tämä minun musiikkiani ehkä suoranaisesti, mutta hittolainen, että on hyvä biisi! Justin Timberlaken tuore sinkku Sexyback potkii minua tänään oikein erityisesti. Yön postauksessa kuvailin seesteisiä ajotunnelmia moottoritieltä, mutta melkein kotikadulla ollessani fiilikset olivat toisenlaiset. 'Niemessä tärähteli, kun laitoin volaa radioon, autokin varmaan heilui ratin takana jammailusta. No okei, ei ulos ehkä mitään erityistä kuulunut, auton äänentoisto kun on mitä on ;) En ehkä olekaan niin vanha kuin välillä tunnen olevani, kun edes jokin musiikki tanssittaa.

Nytkin jammailen kyseisen biisin tahdissa, ja harkitsen FutureSex/LoveSounds-levyn hankkimista. Justified komeileekin hyllyssä, joskin viihtyy vähän liikaakin siellä hyllyssä. Katsellaan nyt. Esikuuntelukappaleet kuulostavat hyviltä justintimberlake.comissa.

P.S. Olenko muuten ainoa, jota pistää silmään tuo Justinin levynkannen kuvassa käytetty jyrkkä salama? Miehen etupuolella kun on tuollainen selkeä varjo. Saman huomasin Beyoncén tuoreen plätyn mainoksissa, joissa neiti seisoo nojaillen johonkin seinään.

192580.jpg
Uusin valokuvaustrendi?