Kuten tuolla edellisen kirjoituksen kommenteissa totesin, onneksi nyt on sunnuntai ja vitutus meni jo. Anteeksi, että olin ilkeä.

229888.jpg
genrettäin!
Kiitos mainossähköpostin, eksyin tuossa pari päivää sitten selailemaan EMI:n jukeboksia. Nautin musiikkivideoiden katsomisesta, koska niin harvoin pystyn niitä katsomaan, lähinnä vain kotikotona MTV:ltä. Eikä sieltä enää musiikkia tule juuri ollenkaan. Tsekkasin ainakin Robbie Williamsin tulevan albumin sinkut videoina. Lovelight on tosi hyvä, vaikkakin coveri. Mikäs siinä, Robbien ääni sopii tuollaiseen hyvin.

Jukeboksista löytyi myös vanhoja ihanuuksia. Kotimaisten musiikkivideoiden kategoria ei oikein vakuuttanut - EMI:llä on vähemmän minun suosikkejani listoillaan -, mutta ulkomaisista löysin aisteilleni hunajaa. (Katsokaa muuten, miten paljon Placebon videoita tuolla on. Huh!) Silmähunajat löytyivät siis BWO:n Temple of Love -videosta, korville jostain muualta. Weeping Willows on taas jonkin aikaa pitänyt taukoa CD-soittimestani, mutta en selkeästikään ole lakannut pitämästä heidän musiikistaan. Jukeboksissa on kolme WW:n videota, joista yhden olisin halunnut laittaa tänne. Koska en osannut tehdä sitä niin, että video ei olisi käynnistynyt automaattisesti, jätin koko homman väliin - klikatkaa alla olevaa linkkiä katsoaksenne videon.

226014.jpg