Terveiset Pariisista. Kotiinpaluu on tapahtunut ja arki iski heti aamulla, kun piti lähteä töihin. Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin: tulipahan ainakin tienattua vähän kulutetun rahan korvaajaksi.

Aiemmin uhkailin viikottaisella countdownilla, joka laskisi jäljellä olevia hetkiä HIMin 31.12. Tavastia-keikkaan. No, eihän siitä mitään viikottaista tullut, mutta se ei välttämättä ole huono asia. Nyt on kuitenkin pakko kommentoida, kun kerran tänään on puhuttu vain ja ainoastaan linnan juhlista (tai Linnan Juhlista, miten vaan).

Ensinnäkin, kerrottakoon, että vaihdoin telkkarin kuvasuhteen widescreeniltä 4:3:een, kun Valon naama oli niin kamalan leveä. Eikä piru vieköön auttanut sekään. Voivoi. Juuri hetkeä aiemmin sitä paitsi tuli Voicelta kesällä kuvattu haastattelunpätkä, jossa esiintyi aika paljon kapeaposkisempi Valo. Ei se uusi viiksi-parta-mallikaan voi tehdä niin paljoa ekstraa poskiin, kuin mitä nyt juhlakoosteessa näkyi...

Positiivista oli silti se, että Valo näytti ihan iloiselta ja rennolta. (Siitä huolimatta, että juhlista näytti hänelle muodostuneen nimmarikeikka innokkaiden ihmisten hakiessa nimikirjoituksia "lapsilleen" :D) Hieno oli myös herran asu. Kengistä en muodostanut sen kummempaa mielipidettä, arvostelkoot tietävämmät paremmin.

No, ei siitä taas sen enempää. Nyt nauttimaan kotona olosta <3