Sunnuntaina alkoi Ylex:llä uusi ohjelma, Supersetti. Siinä vuoroviikoin joko esitellään ulkomainen artisti musiikki- ja haastattelupätkien kera tai päästetään kotimainen artisti soittamaan lempilevyjään. Jälkimmäinen kuulostaa lähinnä tylsältä, mutta ainakin ensimmäinen ulkomaalaisartisti oli mielenkiintoinen. Hän nimittäin oli ikisuosikkini Robbie Williams.

Musiikki oli huolellisesti valittu Robbien hittien joukosta, mutta mukaan mahtui myös eräs loistava albumibiisi. Western-tunnelmainen Me And My Monkey kertoo tarinan, jota en ole kymmenienkään kuuntelukertojen jälkeen oikein osannut tulkita: kuka tai mikä "apina" on? No, tulkitsemattakin tarina on ihan jännä. Lavalla Robbie on elementissään tällaisten kappaleiden kanssa: hän saa näytellä, huutaa, laulaa – yleisö viihtyy. Kerta kaikkiaan mainio biisi.



Musen Knights of Cydoniassa on ehkä jotain samaa kuin tässä... Varmaan western-tunnelma, joka välittyy etenkin videosta. Tietenkään en enää voi kuvitella koko biisiä ilman ratsastajaa laukkaamassa aavikolla, koska olen em. videon jo katsonut...