Hahaa! Nyt ällikällä lyöty pessimisti istuu täällä ja kirjoittaa: olipa muuten loistava keikka! Normaalisti en salli itseni odottaa liikaa mistään, ettei tule pettymystä, mutta nytpä kaikki odotukset täyttyivät, ja ylikin!

Setti oli jotakin tämänlaista:
  1. Buried Alive By Love
  2. Wings Of A Butterfly
  3. Right Here In My Arms
  4. Under The Rose
  5. Join Me In Death
  6. Soul On Fire
  7. Razorblade Kiss
  8. Killing Loneliness
  9. Wicked Game
  10. Vampire Heart
  11. Your Sweet Six Six Six
  12. The Sacrament
  13. Behind The Crimson Door
  14. The Funeral Of Hearts
  15. It's All Tears
Erittäin monessa biisissä Valo unohti jonkun säkeistön sanat, mikä oli kylläkin pelkästään hauskaa! Viimeinen huutolause! Idea kirjoituksen otsikkoon tuli sen sijaan Razorblade Kissistä, jonka kevyesti vihjailevat sanat oli muutettu suoremmiksi. You've got to let me dream / Inside you baby / I'm not afraid to feel / I want you to f*ck me / 'Cause you are the one... Ja kyllä se tisseistä ihan oikeasti lauloi myös. Ja mauista between your hips, haha.

Toki ei mitään niin hyvää, ettei aina jotain huonoakin. Alkukeikasta tilaa oli yhtä vähän kuin silleillä purkissa, ja tietenkin joukkoon mahtui niitäkin, jotka huonolla englannilla lauloivat niin sanotusti väärästä stemmasta, mutta kestettäköön. Ei voi valittaa, kun paikalla ei tuntunut olevan edes yhtä ainutta känniördääjää, joka olisi päättänyt viime hetkellä haluavansa etummaiseen riviin. Näitä ei ikinä tule ikävä.

Jututin keikan päätyttyä illan omaperäistä DJ:tä, joka on aina yhtä hauska (ja "hauska"). We Are The World Valon & co. laulamana oli jokin heidän keskinäinen vitsinsä, Ile Aid 2002 luki levyn kannessa. Voi miten lystikästä! Ja nyt (eilen) ensimmäistä kertaa harmitti, etten aikanaan jututtanut bändin erästä tekniikan miestä, Ikeköhän hän on nimeltään, silloin menneen vuoden huhtikuussa, kun mies istui vieressäni lentokoneessa matkalla Lontooseen. Voevoe. Minkäs ujo luonnolleen mahtaa.

322531.jpg
I fuck like a beast, kertoi paidan selkäpuoli. Ok.

P.S. Haluaisin muuten perua kaikki puheeni Valon ulkonäön rapistumisesta. Ilmeisesti kyseessä on ollut vain muutama epäonnistunut otos herrasta. Pahoittelen.