Kuulkaas nyt. Jääkiekko on aika vähäpätöinen laji. Ainakin jos verrataan siihen kuninkuuslajiin, jonka maailmanmestaruuskisat ovat menossa myös tällä hetkellä.

Eurosport on ihana, ainakin välillä. Nyt se on ollut sitä jo viikon verran, kun iltaisin tuutista tulee ulos pelkkää snookeria. Ja jos ei tule, niin sitten itkettää. Tänään, juuri näillä näppäimillä on meneillään MM-finaali, John Higgins vs. Mark Selby (hrat kuvassa).

568658.jpg
(kiitos BBC:lle kuvista)

Eilen meni ilta myöhäiseksi, kun piti katsoa Selbyn ja Shaun Murphyn välistä huikean jännittävää semifinaaliottelua. Tyylikkäitä herrasmiehiähän nuo snookerinpelaajat kaikki olevat, mutta paremman tyylin ja altavastaajaroolin takia valitsin tästä parista selväksi suosikikseni Selbyn. Sitä paitsi!! Murphy on voittanut MM:n jo kerran, ja on muutenkin ihan liian hyvä. Ja Selby on kaiken lisäksi samanikäinen kuin minä! (no okei Murphy on vain vuotta vanhempi) Olipahan hieno tunne, kun Selby sitten nousikin 14-16 tappioasemasta 17-16-voittoon. Selby-rukka ehti tappioasemassa jo vetistellä yhtä epäonnistunutta lyöntiään, mutta ryhdistäytyi kuitenkin vielä voittoon saakka. Pitää sitä finaalissa olla joku, jota on miellyttävää katsoa, vai? =P Ihan vaan siltä varalta, että peli itsessään kaikesta huolimatta kävisi tylsäksi...

Täällä siis on nyt kaksi sohvaperunaa Selbyn kannalla. Go, Mark, go! (+ älämölöä, kuten kunnon snooker-katsojalla)

568656.jpg
Goottilookista myös pisteet++