Moroooo. Anteeksnyvvaa kun olen ollut näin huono blogaaja. Kompensaatioksi saatte terkut työmatkalta: terkkui! Löysin reissulla definitiivisen old schoolin. Eli nyt kun joku väittää jotain ouldskuuliks, niin voitte sanoa, että ehei, Old School on rakennettu jo 1846. Niinku ennenkö kukaan meistä oli ees pilkettä missään kulmassa.

721140.jpg
Todiste A.

Jos kuitenkin aiotte vautsitella työmatkailua, niin juu, olihan se hienoa matkata asiakkaan luo, kokemus vailla vertaa sinänsä. Mutta ei, ei se mitään hohdokasta ole. Hotellin lähinnä ehti näkemään, muu aika paiskittiin hommia. Ja kyllä, menisin ihan mielelläni uudelleenkin :) Jos on sopiva ajankohta siis. Olen tällainen menokas ihminen, niin kalenteri on aina kauhean buukattu (not?).

Sitten asiaan. Kuuntelin lepoviikonlopun aikana paljon radiota, ja sieltä tuli yksi erityisen kiva biisi. Lauleskelijat huomio, tätä on kiva rallatella! Löysin live-videon Youtubesta teille tähän laitettavaksi. Ihana biisi, mutta häiritseekö ketään muuta tässä keikkaversiossa laulajan hengästyminen? Kuuulostaa turhankin uskottavalta rivi "if only I don't suffocate"... :)



Keane: Bend And Break