Heinäkuun puoliväli suorastaan tulvii erilaisia ihania tilaisuuksia. Mista Häri Potah juuri taisteli Feeniksin killan kanssa itsensä läpi kaikesta pahasta. Viihdyttävyys osa 1, siis. En kerro kuinka kävi! Harmi vaan, että nuori herra Radcliffe ei enää vaikuta kovin uskottavalta pikku-Harrylta. En viitsi linkittää tähän teille heppa-ja-Daniel-kuvia, jotta saatte mielenrauhaltanne aamukahvit vielä juotua, mutta pojastahan on tullut mies! Leveäharteinen ja raamikas. Partakin taitaa vähän kasvaa jo. Voiettä, mitenkähän elokuvantekijät pääsevät 7. elokuvaan asti (kun kirjakaan ei ole vielä tullut) ilman että Daniel on kohta kalju ja kaljamahainen?? Nopeaa miehistymistä, yees Mr. Potter.

732388.jpg
Pikku D ja iso D

Oikeastaan kirjoitin vain luvatakseni palata asiaan Ilosaarirockin jälkeen. Tietenkin tuon mukanani huiman raportin (yeah right, olenko koskaan kirjoittanut festariraporttia kokonaisuudessaan tähän blogiin?) ja ehkä ainakin läjän kuvia. Odotetuimman artistin ehkä tiedättekin. Mikä mainiointa, sain Kaisa-ihanaiselta lainaksi kumisaappaat! Nyt pärjään viikonlopun :)

Ta-ta, love(s)!

P.S. Vaikka teksti vaikuttaakin levottomalta, en ole humalassa. Söin vain liikaa sipsejä Tennarissa. Nyt turvottaa. Uhh.