Kaupoissa on ollut vilskettä viime aikoina, kun kaikki suuret ketjut ovat pitäneet omat alennuspäivänsä. Oli 3+1:tä, Hulluja Päiviä ja Keskusvaraston tyhjennystä.

Sinnehän minäkin kävin sitten rahani pistämässä. Onneksi tänään on palkkapäivä, sano. On kaiken maailman keltaista lappua, että "ostapa tämä, säästät ihan kauhiasti". Olen mielestäni varsin hyvä kyllä käyttämään ne oikeat tarjoukset hyödykseni moisista ostohysteriatapahtumista, mutta tänä syksynä onnistuin ottamaan pari hutia.

Parhaimmillaan kulutusjuhla on levyosastoilla, vai mitä? Etenkin Stockmannin Hullut Päivät tarjosi taas paljon laatumusiikkia halvalla. Tietenkin levylaarissa on joko a) vanhoja levyjä tai b) uusia vähän myyneitä levyjä, mutta jos niitä ei uutena hanki niin tilaisuushan on hyvä sitten. Keväällä taisin ostaa jopa kuusi levyä kerralla, "kun oli niin halpaa". Nyt saldo jäi "vain neljään" + kaksi levyä Anttilasta. Huoh.

Ja mitäs ne hudit sitten olivat?
  1. Karkki. Ei pidä ostaa karkkia paljoustarjouksista, siitä ei koidu kuin pahaa, vaikka olisivatkin halpoja. Ähky!
  2. That 70's Show -boksi. Ensimmäinen tuotantokausi myynnissä Suomessa, jee! Näitä olen jo pitkään katsellut reissuilla Englanninmaalle, mutta hankkiminen jäi vasta viime lauantaihin. 25 jaksoa, siinä riittää katsomista toivottavasti reiluksi neljäksi viikoksi, pahimmassa tapauksessa kuitenkin vain kahdeksi... Ostos oli siis huti siksi, että aiemmin olen onnistunut hankkimaan DVD-bokseja 20 eurolla, alennuksesta siis. Nyt oli pakko saada tuo heti. Eikä kyllä kaduta toistaiseksi!
Sitten pitäisi vaan muistaa vielä käyttää näitä kaikki edullisia ja niin hyödyllisiä ostoksia! Olenkohan kaikkia keväällä ostettuja levyjäkään vielä kuunnellut... No, sovitaan niin, että kuuntelen ne Älä osta mitään -päivään mennessä? Vietän sitä mielelläni, osallistu sinäkin. Sen jälkeen onkin jo sopiva hetki antautua joululahjapaniikin valtaan. Onneksi siihenkin kulutusmorkkikseen on jo nykyään lääke...