Teoston esityskorvaukset kasvoivat viime vuonna yli kolmen miljoonan. Okei, se ei ole mielestäni kiintoisa tieto, vaan se, mitkä korvauksia keräävät.

Sibelius lienee suursuosikki läpi vuosien, ei epäilystäkään. Minulle yllätyksenä tuli kuitenkin seuraavaksi tuleva sävellys, Daniel Lioneyen The King of Rock'n Roll! Kiintoisaa indeed. Luonnollisesti tuolle on hyvä selitys: biisi kun soi MTV:llä Bam Margeran oman sekoiluohjelman Viva La Bam tunnarina.

Daniel Lioneyehän oli HIMin jäsenten sivuprojekti, jossa oli mukana Linde (em. biisin ja muutkin tehnyt laulaja-kitaristi), Mige (basso) ja Ville (rummut). Daniel Lioneye'ta varten he olivat keksineet jotkut taiteilijanimetkin, joita en nyt kyllä tällä sekunnilla muista. No, Linde oli tietenkin itse Lioneye ja Valon nimi taisi olla Bill jotain. Bändiltä ilmestyi yksi levy vuonna 2001, jolloin he heittivät myös kaksi kotimaan festarikeikkaa. Jälkeenpäin ajateltuna harmittaa, etten nähnyt kumpaakaan, mutta levy sentään on hyllyssä. Sopii tiettyyn mielentilaan :)


Daniel Lioneye - Never Been In Love (bändin ainoa musiikkivideo)


Juutuubia selatessani löytyi myös Jyrkin haastattelu noilta ajoilta. Tsektsek vaan.