Jokin aika sitten kirjoitin pikaisesti James Bluntista Brit Awardsien perusteella. Silloin ihastuin You're Beautifuliin, joka tosin oli soinut jo kauan radiossa. Viime viikolla kuulin, että herralta on ilmestynyt live CD/DVD, jossa siis on kaksi kokonaista keikkaa taltioituna: toinen pelkäksi audioksi, toinen kuvan kanssa.

Siispä Stockmannin levyosastolle (sori, Matti). En antanut n. 25 euron hinnan häiritä ostamista, koska olihan kyseessä tuplasti hupia tuolla rahalla. Nyt olen kuunnellut sekä CD:tä että DVD:tä taustalla, ja ainakin kuulostaa hyvältä. Kuvamateriaaliin tutustun myöhemmin.

Edelleen Blunt näyttää hirmuisen kauniilta ja herkältä laulaessaan sitä hittiä. Sitä You're Beautifulia.

Nostanpa kuitenkin esille myös Wisemenin, Beautifulia seuranneen sinkun. Ihana kertosäe! Muut sanat luin vasta äsken, joten en ole vielä tulkinnut niitä kovin tarkasti. Muutenkin tämä Blunt-innostukseni on tällaista hyvän muzakin diggailua toistaiseksi. Jonain vapaana hetkenä kuuntelen Back to Bedlam -levyn ajatuksella läpi... Wisemeninkin terävät sanoitukset helposti jäävät kivan musiikin taakse piiloon, jolloin vain kertosäettä tulee hyräiltyä.

Vähänkö tuntuu muuten olo vanhalta, kun tällaiseen brittipoppiin alkaa tykästyä. Huih!

Edit: Ja ne istuu tuolla konsertissa! Siis mikä keikka se semmonen on, jossa ISTUTAAN!!