Hei Sinä,

Lähestyn Sinua, joka kuulut noin 55 prosenttiin blogini kävijöistä. Olen pahoillani, ettet ehkä löytänyt mitä halusit. Hakukoneet eivät tiedä kaikkea, kuten en minäkään. Silti tulit tarkistamaan, olisiko minulla kuitenkin tarvitsemaasi informaatiota.

Ei, en tiedä mitään Katri Ylanderin biisien sanoituksista. Etenkään en tiedä Katri Ylanderin Piste-nimisen kappaleen sanoja, koska biisihän ei ole ollenkaan Katrin oma. Sinut, joka etsit mp3-tiedostoa Scandinavian Music Groupin Hölmö rakkaus -biisistä, ohjaisin mielelläni musiikkiverkkokauppaan. Rahapulassa olevat voivat katsella videota bändin kotisivuilla. Minulla ei ole myöskään jaossa ilmaisia mp3:sia Lordin Hard Rock Hallelujahista tai Happoradion Taviksista. Mitä ylipäätään ajattelit, kun luulit musiikin olevan ilmaista? (No, onhan se puoli-ilmaista nettikaupassa.)

Sen sijaan Happoradion Mulla menee hyvin -sanoituksiin osaan sinut opastaa. Kovin paljoa söpöjä sanoja en käytä, mutta kiva kun kävit silti. Niin joo, Ville Valon olenkin maininnut useammassa postauksessa. Hän on monen mielestä hyvännäköinen, siksi ehkä sinäkin etsit kuvaa?

Kaiken kaikkiaan, todella mukavaa että poikkesit, ja pahoitteluni. Ehkä blogistani oli kuitenkin jotain muuta iloa sinulle!

Terveisin,
Saara