Hurja päivitystahti sen kun jatkuu, ja aiheiden kirjo alkaa hipoa päätähuimaavaa!

Ehheh. Taitaa olla kaukana tuo toivetilanne. Kevään myötä kuitenkin musiikkikiksit lisääntyvät, ja sitä myötä ehkä täälläkin muistan fiilistellä aina silloin tällöin. Nythän kävi niin, että HIM julkaisi ystävänpäivän korvilla seitsemännen studioalbuminsa, ja se jäi kokonaan huomiotta täällä. Korvataan tätä menetystä nyt edes hehkuttamalla kakkossinkkua Scared To Death (olkoonkin, että edellisessä postauksessa juuri oli saman biisin live-veto).

Video on kivan kirkassävyinen poikkeus synkeisiin Himpula-videoihin, harvemmin näitä päivänvalovideoita ainakaan on nähty (päivän Valo-video, ehheh... it just never gets boring). No, ehkä Pretending on lähimpänä tätä. Oikeastaan päällimmäinen kysymys mikä jäi mieleen tätä katsoessa oli: voiko miestä enää saada näyttämään nätimmältä siten, että hän kuitenkin näyttäisi vielä mieheltä? Haastajia saa postata kommenttilootaan, oletettavasti niitä on vähän.

Voisi melkein kutsua näitä uusia biisejä poskettoman hyviksi, vaikka ei vanhassa ihanassa Vampire Heartissakaan mitään vikaa ole...

HIM "Scared To Death"