Talvista päivää täältä Genreltä! Blogi on ollut hetkosen aikaa jälleen hiljaa, osittain johtuen motivaation puutteesta, osittain musiikin kuuntelun puutteesta. Nyt kuitenkin odottelen korjaavaa keikkakuuroa tähän kuivaan kauteen, kun kerran mitään superhyvää uutuuttakaan ei tunnu olevan hehkutettavaksi.

Onneksi lähiaikoina onkin tulossa paljon kivoja keikkoja, ainakin minun mittapuullani. Bleakia, Manboyta, Olavia, Poets of the Fallia, Happoradiota. Lisäksi The Ark tulee Suomeen huhtikuussa! On kivaa tietää, että samalle keikalle on tulossa useampikin kiva tyyppi – normaalisti kun asennoidun meneväni keikalle yksin. Hienoa, ettei kolmenkympin keikkalippu karkottanut muita. Minä ainakin luotan, että show on sen arvoinen!

Mitä kuitenkin kaipaisin enemmän keikoille, on SMG. En päässyt bändin joulua edeltäneelle Tavastian-visiitille, ja muita päiviä ei näytä ainakaan satelevan kalenteriin. Keikkamyyjän sivu sentään osaa kertoa, että vappuaattona olisi veto Vanhalla. Harmi, että niin huonossa paikassa, äänellisesti. (Tunnelmaa Vanhalta tuskin kuitenkaan puuttuu...)

Näillä kuitenkin mennään. Otan myös vastaan hyviä perusteltuja keikkaehdotuksia. Monta kertaa olen löytänyt uuden kivan bändin nimenomaan live-esiintymisestä. So hit me!