Kun nyt Duussikin rupesi kehumaan Ben & Jerry's -jätskejä, niin kai minunkin on blogattava aiheesta. Onhan minulla ja sarjan jäätelöillä jo pidempi yhteinen taival takanamme.

* * * * *

Kaikki alkoi siitä, kun jouduin eräänä kauniina kevätpäivänä kaupungille ystäväni Kaisan kanssa. Kaisa järjesti minulle sokkotreffit kovasti kehumansa keltaisen otuksen kanssa, hänen nimensä oli Tsankimanki. Vein "Tsankin" kotiini. Hän avautui minulle helposti, mutten hetkeen saanut hänestä oikein mitään irti. Lopputuloksena oli kuitenkin välitön ihastus.

Vietin useamman hyvän hetken Tsankimankin kanssa, mutta sitten häntä ei ollut enää. Lauantai kuitenkin koitti, joten päätin käydä vanhassa treffipaikassa katsomassa, josko häntä näkyisi. Löysin Tsankin, ja otin mukaani myös hänen ystävänsä, Vanilla Caramel Fudgen. En kuitenkaan tullut toimeen Vanillan kanssa kovin hyvin, joten en jäänyt kaipaamaan häntä viikonlopun jälkeen.

Tsankista löytyi minulle paljon lohtua, kun koulutyöt painoivat päälle. Huhtikuussa lähdimme Kaisan kanssa Lontooseen tapaamaan Tsankin sukulaisia. Tutustuimmekin heistä moneen: Phish Food, Fossil Fuel, Dublin Mudslide, Kuki Dou ja Chocolate Fudge Brownie olivat hauskoja, ja jäimme maasta poistuessamme kaipaamaan heitä. New York Super Fudge Chunk onnistui jopa pääsemään hostellihuoneeseemme, jossa jaoimme hänet illan pimetessä.

Kesällä Tsanki oli suurta herkkua, vaikkakin aurinko häntä vähän liikaa pehmitti. Lisäksi Tsankin treffihinta laski pari euroa, mikä ilahdutti meitä suuresti. Kesän aikana Tsanki ei aina ollut paikalla, mutta onneksi pystyin helpottamaan ikävääni Tseri Karsian kanssa.

Kotona ihastukseni Tsankiin ei aiheuttanut ongelmia, Antti suhtautui hienosti, koska hän ihastui itsekin. Tseri tosin oli liian makeileva hänen mieleensä.

Viikko sitten maailmani muuttui. Aamun unenpöpperössä nimittäin tapasinkin Tsankin ihan uudessa paikassa, Valintaladossa! Hän oli siellä Tserin kanssa, mutta mitä ihmettä: Kuki Dou, C. F. Brownie ja Phish Food makasivat siellä hänen rinnallaan. Pitkän (n. 5 min) sisäisen neuvottelun jälkeen hain illalla kolme jälkimmäistä kotiimme, jossa he viipyivät tiistaihin. Se oli makea viikonloppu!