Laura kyseli kommentissaan:

"Onko totta etta Suomen euroviisuehdokkaasta kohistaan Suomessa? aussi-kamuni ihmetteli suomalaisten viisuedustajaa, ja tuomitsi kansamme...en tieda miten kommentoida. En tieda mita enemmisto suomalaisista ajatteelee, musta Lordi on hyva juttu. Onko se, musablogger?"

Ei Lordista olla kohistu enää ainakaan Suomen päämedioissa. Jonkin verran on raportoitu muiden maiden reaktioista, esimerkiksi viisujen järjestämispaikkaan Kreikkaan ei kuulemma olisi moisten hirviöiden tulemista ollenkaan. Ainakaan pyroshow'ta eivät saa tehdä! Jotain sinne päin muistaakseni ainakin jupistiin.

Keskustelupalstoilla (esim. Iltalehden) on kyllä ollut paljon juttua siitä, mitä Lordi oikeastaan edustaa. Osa uskonnollisista piireistä tuomitsi kait Lordin täysin paholaisen omaksi. Ja hei, nehän laulaa Hallelujah! Ei semmoinen sovi, jos pärstä on ruma hirviönnaama. Toisaalta lauloihan Lordi joskus ekan levyn aikoihin, että Devil Is A Loser, joten ehkä heidän musiikkinsa onkin kieroa gospelia? (No ehkä ei sentään.) Hihih, niin että semmosta.

Would I love a monsterman? Lordi saa minun puolestani mennä Euroviisuihin. Eipähän ole ainakaan mikään yhdentekevä teknohumppa-artisti siellä soittamassa, senhän jo huomaa näistä "kohuista". En silti tunnustaudu itse ihailijaksi. Mielestäni bändillä on yksi hyvä biisi, edellä mainitsemani Devil Is A Loser. Muut ovat minulle lähinnä yhdentekeviä: kuunneltavia, mutta eivät herätä intohimoja. Lavalla varmasti riittää katsottavaa, kun Lordi esiintyy, mutta mieluummin minä edelleen Villeä tai muita nättejä poikia katselen :)

Vastasiko tämä, Laura, yhtään kysymykseesi?