No, I should not! Terveisiä vaan Kuudes linja -ravintelista. Liukas oli rappu, mutta siitä kärsivät lähinnä yli puolen promillen humalassa olleet (ja heidän tielleen sattuneet).

Bleak siis keikkaili em. kapakassa. Lämppärinä veteli 45 Degree Woman, ja vaikka heilläkin oma kuulijakuntansa paikalla oli, niin lämppäriksi bändiä voi silti sanoa. Porukka odotti Bleakia.

Pointsit kovasti Kaapelille (jonka sormea sormus niin kauniisti koristi), joka heitti "up in the ass of Timo" -lainauksen heti alkukeikasta. En kyllä muista miksi, mihin liittyen, mutta sama se. Nauratti.

Keikasta en nyt osaa sanoa sen enempää. Tunnelma oli kyllä hyvä, kuten useimmilla Helsingin-keikoilla (oli bändi mikä tahansa). Pari-kolmesataa henkeä vetänyt keikkapaikka oli loppuunmyyty. Ikävää oli kuitenkin kaikki rikkoutuneen lasin määrä lattioilla. Lisäksi sisään sai jonottaa reilun puoli tuntia, vaikka luulin olleeni ajoissa liikkeellä...

Bleak veti hyvän keikan, yes indeed. Voisin kuitenkin varmuuden vuoksi jäädä keikkatauolle heistä, koska livesetti on niin kuultu, poikkeusbiiseinä "vain" kaksi kertaa kuullut Fate ja Weeping Boy (uutta vanhaa tuotantoa). Parhaat biisit löytyvät kuitenkin Burns Inside -levyltä. Esim. Stains toimii edelleen livenä, vaikka lätyllä se on kyllästyttävä. Good Girl jatkaa minun listani yläpäässä, samoin [9].

Huomenna saatte tänne pari kuvaa. Hyviä otoksia pitäisi olla jokunen.

God, I'm so tired...