...jo kolme viikkoa sitten! Lupailin kirjoitella keikkafiiliksiä jo silloin, mutta unohdin tietenkin... se ei kuitenkaan vähennä keikan arvoa, ok?

Brightboy ja Bleak viihdyttivät siis syyskuun viimeisenä perjantaina Virgin Oil Co:ssa. Brightboy miellytti kovasti, vaikka tiedossa oli etukäteen vain biisit 1989 ja Vanity Fair. Lavalla näytti olevan André Wickström, Olavi Uusivirta ja eräs Antin kaveri, mutta ei, kyllä ne oli Brightboyn tyyppejä. Keikalta lähdin melkein levy kädessä, mutta ostinkin sen sitten vasta seuraavana päivänä. Oli kato semmonen alennuskuponki levykauppaan.

Bleakin miellyttävyydestä ei kai tarvitse puhua? Ai tarvii vai? No siis Bleak oli parhuutta! Huonoutta oli äänentoisto, jota varten olisi kerrankin tarvinnut olla korvatulpat, mutta kyllä Kaalepin ääntä kestää kummasti.

Jännää oli muuten Virgin Oilin valaistus, josta tuli koko ajan sellainen fiilis, että olisi katsellut keikkaa järjestelmäkameran okuläärin läpi... niin hienoja värejä ja valoja oli! Tarkan näkymän lisäksi siis.

Parhuutta oli myös nähdä Duussia Anna-kaverinsa kanssa. Duussi taisi vähän hurahtaa monsieur Calebiin... No, mitä pienistä! Olisi ollut kivaa jatkaa iltaa myöhempäänkin, mutta genrettäjää ainakin odotti heti aamulla tenttipaperi Porthanian salissa, joten rellestys jäi sitten siihen. Viimeisellä bussilla kotiin ja tutimaan neljäksi tunniksi - eipä ollut aiemmin tullut tehtyä moista ennen tenttiä! Olen ollut kovin tunnollinen opiskelija.


bleak_wanaja.jpg
Kaapeli vahinkotaidekuvassa Wanaja Festivalilla 22.7.2006