Jahas, vuosi on vierähtänyt siitä, kun Genre-blogi julkaisi ensimmäisen kirjoituksensa. Kirjoituksesta tuntuu kuluneen todella vähän aikaa, vain pieni hetki. Muistan kun tuskailin tekstin kanssa, koska eihän ensimmäinen merkintä saa olla ainakaan huono. Ja luultavasti sellainen siitä kuitenkin tuli, koska mietin asioita liikaa, ja yritin olla nokkelampi kuin olenkaan :)

Sittemmin, tuon huikeasti nolla kommenttia keränneen kirjoituksen jälkeen, olen kirjoittanut yli sata postausta lisää, enemmän ja erityisesti vähemmän musiikkiin liittyen. Myös, jos musiikkiin liittyvät blogaukset katsottaisiin läpi, huomattaisiin niiden liittyvän paljolti samoihin bändeihin. Voisin siis sanoa epäonnistuneeni huikeassa musiikkiblogaustavoitteessani. Eipä sillä väliä, olenpahan saanut vuodattaa joistain bändeistä juuri niitä fiiliksiä kuin olen halunnutkin. "Hei arvaas mitä" -tunnelmat ovat helpointa kirjoittaa tänne sen sijaan, että kyllästyttäisi kaikki kaverit uusimmilla bändiuutisilla...

Genre-statistiikkaa:
Kyllä, todellakin laskin tämän kaiken :D

Laskennan ansiosta voin myös julistaa ahkerimman kommentoijan: onneksi olkoon Tiia! :) Kakkoseksi tuli Duussi, ja kolmossijan vei Heini. Kiitos myös kaikille muille n. 50 kommentoijalle, ilman teitä blogaaminen olisi t-y-l-s-ä-ä. Jaksakaahan jatkossakin kirjuutella! :)

Nyt genrettäjä menee syömään synttäripizzaa.